celestino φορεματα χειμωνιατικα

celestino φορεματα χειμωνιατικα

Απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που απαρτιζόταν από τις ανώτατες διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών ο κ. Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά σε χειρισμούς της κυβέρνησης που καταβαράθρωσαν την επενδυτική εμπιστοσύνη και οδήγησαν στην καταστροφή πλούτου. Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε και στην τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, υποστηρίζοντας πως οδήγησε σε μεγάλη ζημία τους Έλληνες φορολογούμενους που δανείστηκαν δισεκατομμύρια για να διασώσουν τις τράπεζες και πλέον δεν μπορούν παρά αγανακτήσουν ελάχιστα από αυτά.


celestino φορεματα χειμωνιατικα

φαγαδικα χολαργος

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε πως οι Έλληνες φορολογούμενοι δανείστηκαν από τους εταίρους μας στην ΕΕ και το ΔΝΤ και μέσω του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στήριξαν τις τράπεζες για να μην καταρρεύσουν. «Έβαλαν, τότε, περίπου 25 δισ. ευρώ στις τέσσερις συστημικές τράπεζες και μετά τη δεύτερη ανακεφαλαιοποίηση - στα τέλη του 2013- η εύλογη αξία των μετοχών των 4 συστημικών τραπεζών στο χαρτοφυλάκιο του ΤΧΣ, υπολογιζόταν περίπου στα 23 δισ. ευρώ, αξία που ανήκε στον Έλληνα φορολογούμενο. Φαινόταν, μάλιστα, τότε ότι οι φορολογούμενοι δεν θα έχαναν τα λεφτά τους από την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών», είπε.


Κατά τον ίδιο η άνοδος των λαϊκιστών στην εξουσία έφερε κρίση εμπιστοσύνης, εκροή καταθέσεων περίπου 40 δισ. ευρώ, εσωτερική στάση πληρωμών και σκούπισμα των αποθεματικών των ταμείων και των λοιπών φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.



«Τελικά, μπήκε λουκέτο στις τράπεζες και επεβλήθησαν capital controls. Έτσι, χρειάστηκε μια νέα ανακεφαλαιοποίηση - παντελώς αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση - η οποία ήταν το αποκλειστικό αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών που έγιναν το πρώτο εξάμηνο του 2015», ανέφερε ο αρχηγός της ΝΔ.




υψομετρο και υγεια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

κωτσοβολος προσφορες ημερας

λεπτο σχοινι

σισσυ μιχαλοπουλου