σπαλιαρας μπασκετ

σπαλιαρας μπασκετ
ρούχα εγκυμοσύνης zara 2016

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για έκρηξη στην κεντρική λεωφόρο Χαμπίμπ Μπουργκίμπα όπου η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή κοντά στο Δημοτικό Θέατρο της πρωτεύουσας. Το υπουργείο ανέφερε πως οκτώ αστυνομικοί περιλαμβάνονται στους τραυματίες.


«Βρισκόμουν μπροστά από το θέατρο όταν άκουσα μια ισχυρή έκρηξη», δήλωσε ο Μοχάμεντ Εκμπάλ μπιν Ρατζίμπ στο πρακτορείο Reuters.


Η γυναίκα καμικάζι, η ταυτότητα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστή, ανατινάχθηκε «κοντά σε οχήματα της αστυνομίας» στη λεωφόρο Χαμπίμπ Μπουργκίμπα, δήλωσε ο Σοφιέν Ζαάγκ, εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.


Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου μπόρεσε να δει το πτώμα της γυναίκας καμικάζι. Πολλά ασθενοφόρα και σημαντικές αστυνομικές ενισχύσεις έφθασαν επί τόπου και η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Πολλά καταστήματα που βρίσκονται στην εμπορική αυτή λεωφόρο κατέβασαν τα ρολά τους, σε μια χαοτική ατμόσφαιρα, σύμφωνα με δημοσιογράφο του AFP.


Η Τυνησία, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό, έχει βελτιώσει τα επίπεδα ασφαλείας έπειτα από σειρά επιθέσεων με στόχο τουρίστες που προκάλεσε σχεδόν την κατάρρευση του τομέα πριν από τρία χρόνια.



πλοιο σε φουρτουνα
σπαλιαρας μπασκετ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

κωτσοβολος προσφορες ημερας

λεπτο σχοινι

σισσυ μιχαλοπουλου