χρονολογια αναγεννησης

χρονολογια αναγεννησης

Κανείς δεν μπορεί να πει αν τα γεγονότα αυτά συνιστούν απλώς μια έξαρση ισχυρότερη από τις προηγούμενες ανάμεσα στους δύο εχθρούς ή αν σηματοδοτεί την έναρξη μιας κλιμάκωσης που αναμενόταν εδώ και εβδομάδες γύρω από τη συριακή κρίση, σε ένα πλαίσιο εντάσεων που αναβιώνουν λόγω της αβεβαιότητας για την ιρανική πυρηνική συμφωνία.


νιτρικο καλλι

χαρτινες σακουλες παραγγελια

Ωστόσο το Ισραήλ διαβεβαίωσε ότι δεν επιδιώκει την κλιμάκωση διακηρύσσοντας παράλληλα ότι είναι έτοιμο για όλα τα σενάρια.


Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, η ταξιαρχία αλ-Κοντς, υπεύθυνη για τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό των Φρουρών της Επανάστασης, του επίλεκτου στρατιωτικού σώματος του ιρανικού καθεστώτος, εκτόξευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα περίπου είκοσι ρουκέτες Fajr και Grad προς προκεχωρημένες θέσεις στο κατεχόμενο από το Ισραήλ τμήμα του Γκολάν, από την άλλη πλευρά της οροθετικής γραμμής.


Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη το 2011 του πολέμου στη Συρία και της ιρανικής εμπλοκής σε αυτή τη γειτονική χώρα του Ισραήλ, που το εβραϊκό κράτος αποδίδει αυτά τα πλήγματα στο Ιράν. Τον Φεβρουάριο η διείσδυση ενός ιρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στον ισραηλινό εναέριο χώρο προκάλεσε πλήγματα εναντίον πολλών ιρανικών στόχων στην πρώτη ανοικτά δηλωμένη αντιπαράθεση ανάμεσα στις δύο χώρες στη Συρία.


Οι ιρανικές ρουκέτες δεν προκάλεσαν θύματα στο Ισραήλ, τέσσερις από αυτές αναχαιτίστηκαν από τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, και οι άλλες έπεσαν εκτός Ισραήλ, δήλωσε ο ισραηλινός στρατός.





χρονολογια αναγεννησης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

κωτσοβολος προσφορες ημερας

λεπτο σχοινι

σισσυ μιχαλοπουλου