τροποι απεξαρτησης απο το ιντερνετ

Ετσι έγινε η πέμπτη εθνική ομάδα από την ζώνη της Νότιας Αμερικής που θα παρουσιαστεί στην κορυφαία διοργάνωση. Η Ευρώπη θα έχει 14 εκπροσώπους, η Αφρική 5, η Ασία 5 και η Βόρεια - Κεντρική Αμερική και Καραϊβική 3.


τροποι απεξαρτησης απο το ιντερνετ

τροποι απεξαρτησης απο το ιντερνετ

λατρεμενη μου γειτονες επεισοδιο 4

Η διαδρομή άρχισε στις 12 Μαρτίου 2015, όταν (στην ζώνη της Ασίας) το Ανατολικό Τιμόρ νίκησε 4-1 την Μογγολία, αναμέτρηση που διεξήχθη πριν ακόμα την κλήρωση (25 Ιουλίου) της προκριματικής φάσης στην Αγία Πετρούπολη.


Στις έξι συνομοσπονδίες (Αφρική, Ασία, Ευρώπη, Βόρεια-Κεντρική Αμερική και Καραϊβική, Ωκεανία και Νότια Αμερική), 209 ομάδες, έδωσαν συνολικά 868 παιχνίδια, σημειώνοντας 2454 γκολ (2,83 ανά ματς).


Για πρώτη φορά στην Ιστορία, όλες οι εθνικές ομάδες, εκτός της οικοδέσποινας, ακόμα και η παγκόσμια πρωταθλήτρια (Γερμανία), συμμετείχαν στην προκριματική φάση. Μονάχα Ζιμπάμπουε και Ινδονησία αποκλείστηκαν πριν παίξουν τους πρώτους τους αγώνες.


Τα γκρουπ


Οι 32 φιναλίστ θα είναι χωρισμένες σε τέσσερα γκρουπ, ανάλογα με τον συντελεστή τους στην FIFA, στην κλήρωση της τελικής φάσης, που θα γίνει στην 1η Δεκεμβρίου στη Μόσχα:


1ο γκρουπ: Ρωσία (οικοδέσποινα), Γερμανία (παγκόσμια πρωταθλήτρια), Βραζιλία, Πορτογαλία, Αργεντινή, Βέλγιο, Πολωνία και Γαλλία


2ο γκρουπ: Ισπανία, Περού, Ελβετία, Αγγλία, Κολομβία, Μεξικό, Ουρουγουάη, Κροατία


3ο γκρουπ: Δανία, Ισλανδία, Κόστα Ρίκα, Σουηδία, Τυνησία, Αίγυπτος, Σενεγάλη, Ιράν


4ο γκρουπ: Σερβία, Νιγηρία, Αυστραλία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Παναμάς, Νότια Κορέα, Σαουδική Αραβία.


18726093
Πηγή: Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία για την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου στα γήπεδα της Ρωσίας / ΑΠΕ - ΜΠΕ / Δημοσιογραφική επιμέλεια: Αντ. Βαζογιάννης


Γήπεδα-πόλεις


Το Μουντιάλ θα αρχίσει στις 8 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου του 2018. Είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία θα φιλοξενήσει το κορυφαίο τουρνουά, ενώ θα είναι επίσης το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί σε περισσότερες από μία ηπείρους, την Ευρώπη και την Ασία, αφού το Αικατερίνενμπουργκ και το Σότσι, δυο από τις πόλεις που έχουν επιλεγεί για να φιλοξενήσουν αγώνες, υπάγονται στο ασιατικό τμήμα της Ρωσίας, ενώ οι υπόλοιπες εννέα πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες υπάγονται στο ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας.


Οι 11 πόλεις, που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες: Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Αικατερίνενμπουργκ, Σότσι, Καζάν, Σαράνσκ, Βόλγκογκραντ, Ροστόφ, Σαμάρα, Νόβγκοροντ, Καλίνινγκαρντ.


Τα 12 στάδια που θα γίνουν οι αγώνες: Kaliningrad Stadium, Volgograd Stadium, Ekaterinburg Stadium, Fisht Stadium, Kazan Arena, Nizhny Novgorod Stadium, Luzhniki Stadium, Samara Stadium, Rostov-on-Don Stadium, Spartak Stadium, Saint Petersburg Stadium, Saransk Stadium.


Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 64 αγώνες που θα γίνουν σε 12 γήπεδα που βρίσκονται σε 11 πόλεις. Ο τελικός θα διεξαχθεί στην Μόσχα, στο Luzhniki Stadium.


Τα ρεκόρ της Προκριματικής φάσης


Η Βραζιλία θα συμμετάσχει στο 21ο της συνεχόμενο Μουντιάλ, ακολουθούμενη από Γερμανία (17), Αργεντινή (12) και Ισπανία (11) . Η Selecao κέρδισε 9 διαδοχικά προκριματικά ματς πρώτη ομάδα της Νότιας Αμερικής, που το καταφέρνει, συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς, δεύτεροι περισσότεροι μετά την Αργεντινή (43-2002) σε προκριματική φάση στη Νότια Αμερική. Η Γερμανία με 10 νίκες σε αντίστοιχα ματς, είναι η μόνη με απόλυτη διαδρομή στο Μουντιάλ, ενώ η διαφορά γκολ (39) της Γερμανίας (43-4), αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών στα προκριματικά της UEFA. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 16 γκολ είναι ο κορυφαίος σκόρερ, σε όλες τις συνομοσπονδίες μαζί με τον Μοχάμεντ Αλ Σαλαουί της Σαουδικής Αραβίας και τον Αχμέντ Καλίλ των ΗΑΕ. Το Ιράν με 12 συνεχόμενα προκριματικά παιχνίδια (18 ώρες και 41 λεπτά) χωρίς να δεχθεί γκολ, έγινε η πρώτη ομάδα από οποιαδήποτε συνομοσπονδία που το πετυχαίνει, ενώ η Ισλανδία με πληθυσμό 335.000 κατοίκους είναι η μικρότερης χώρα που πάει σε Μουντιάλ.


Οι μεγάλες απουσίες



ανθοπωλεια κατω τουμπα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

κωτσοβολος προσφορες ημερας

λεπτο σχοινι

σισσυ μιχαλοπουλου